Jezik: Slovensko English Deutsche

Tlačno litje cinkovih zlitin

Naša primarna dejavnost je tlačno litje izdelkov iz cinkovih zlitin-zamak 2, zamak 3 in zamak 5. Dejavnost opravljamo na livarskih strojih z zapiralnimi silami od 25 do 135 ton, s katerimi letno proizvedemo približno 350 ton odlitkov.

Naši naročniki iz Evrope in ostalih celin izdelke uporabljajo predvsem v elektro, pohištveni in avtomobilski industriji. Velik del naših izdelkov pa je vgrajen tudi v opremo za zdravstveno oskrbo.

Trudimo se, da bi bila ponudba naših izdelkov v celoti prilagojena končnemu uporabniku, zato se popolnoma prilagodimo vsem zahtevam naših naročnikov, saj lahko le s popolno predanostjo poslu in znanju ponudimo to kar od nas končni kupec zahteva.

Kvalitetni izdelki, ustrezno znanje, dolgoletne izkušnje in popolna prilagodljivost končnemu kupcu so naše glavne prednosti in obenem pogoj za dolgoročno sodelovanje z našimi partnerji.

Od ideje (načrta) do izdelka

Celovita podpora kopcem od ideje  do izdelka

Načrtovanje - Skupaj s kupcem pregledamo načrte in uskladimo zahteve izdelka.

Izdelava livarskega orodja (kalupa) - V kolikor kupec za določen izdelek še nima ustreznega orodja (kalupa) v sodelovanju z orodjarji najprej izdelamo konstrukcijo orodja, po kupčevi potrditvi sledi izdelava orodja.

Testna serija in meritve - Po izdelavi orodja sledijo preizkus orodja in meritve. V kolikor so potrebne korekcije se le –te izvedejo. Po korekcijah se izvede novo vzorčenje in meritve. Serijska proizvodnja izdelka se prične po kupčevi potrditvi ustreznosti izdelka.

Serijska proizvodnja - Izdelajo se količine, ki so v skladu z naročilom kupca oz. z medsebojnim dogovorom.

Pakiranje - Izdelke pakiramo v skladu z zahtevami kupca oz. glede na občutljivost izdelka.
Izdelke pakiramo v kovinske škatle, lesene zložljive zaboje in kartonske škatle.
Za dodatno zaščito pa uporabljamo kartonasto zaščito ali EPE folijo. Za zelo občutljive izdelke nudimo tudi individualno pakiranje.

Logistika - Našim kupcem nudimo tudi logistične storitve pri dobavi izdelkov. Kupec lahko transport za naročene izdelke organizira sam ali pa za celotno storitev poskrbimo mi.

Proizvodne zmogljivosti

- Izdelki z maso do 2 kg.
- Izdelki do velikosti: do cca 50 cm.
- 4 toplokomorni stroji za tlačno litje cinkovih zlitin s silo stiskanja od 25 do 135 ton.
- Stroji za obdelavo ulitkov (peskalnik, vibrator za raziglanje, vrtalne priprave, brusilni stroji, …).
- Zmogljivosti zunanjih partnerskih podjetij za mehansko in površinsko obdelavo ulitkov.

Kontaktirajte nas za več informacij in povpraševanje

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.